Ons kantooor te Moerbeke is open voor bezoekers volgens huidige veiligheidsmaatregelen omwille van de Covid-19 uitbraak
Uw partner in vastgoed!
Terweststraat 24 - 9180 Moerbeke-Waas
04.74529494
Uw partner in vastgoed!
�?? Terweststraat 24 - 9180 Moerbeke-Waas
04.74529494    03.7796160

�?� Maak een afspraak ��?   Mail ons ��?

Polenlaan 20 – Stekene

Op de plaats van de vroegere ‘Filosoof’ wordt een project gerealiseerd bestaande uit een dubbele wooneenheid. De voorbouw bevat een winkelpand en 3 ruime appartementen die na de realisatie worden verhuurd. De achterliggende zone – palende aan het fietspad en parking Tack – biedt plaats voor een gebouw, bestaande uit 9 flats en aanpalende gemeenschappelijke tuinzone met ontspanningsruimte en fietsenberging. Deze flats worden verkocht aan individuele eigenaars of beleggers die ze kunnen aanbieden voor verhuur.

De nabije omgeving van de markt, de achterliggende sporthal met haar speelweide, bankjes en petanque-baan en restaurant met zonneterras ‘de Sportstek’ bieden mogelijkheden voor ontspanning. Het gebouw bestaat uit 2 bouwlagen opgetrokken in traditionele bouwstijl. Gelijkvloers zijn er 5 appartementen en de traphal en lift geven toegang tot de eerste verdieping met 4 appartementen. Alle ruimtes zijn aangepast aan de noden van levenslang wonen, met makkelijke toegankelijkheid door o.a. ruime gangen, bredere deuropeningen en een badkamer met inloopdouche.

Inrichting flats : de leefruimte en maatkeuken lopen over in één geheel om een maximaal ruimtegevoel te verkrijgen. De badkamer is voorzien van een douche, meubel en toilet. Er is 1 ruime slaapkamer, een berging en waar mogelijk, zijn terrassen voorzien. Tevens is er standaard in elke flat een personen alarm toestel aanwezig (TeleAlarm), waardoor – indien behoefte – via aansluiting op een telefoonlijn een verbinding kan gemaakt worden naar de juiste persoon (familie, oproepcentrale, medische dienst….).