Na lange afwezigheid omwille van de Covid-19 uitbraak is ons kantooor te Moerbeke terug beschikbaar voor bezoekers met vragen over onze lopende projecten!
Uw partner in vastgoed!
Terweststraat 24 - 9180 Moerbeke-Waas
04.74529494
Uw partner in vastgoed!
�?? Terweststraat 24 - 9180 Moerbeke-Waas
04.74529494    03.7796160

�?� Maak een afspraak ��?   Mail ons ��?

Kerkstraat 16 – Moerbeke

Gelegen in de Koewacht – een deelgemeente van Moerbeke – komt een nieuwbouwproject met 10 appartementen. Het pand bevindt zich in een rustige straat met een aanliggende groene zone. Dit geeft een ruim gevoel en creëert een landelijk indruk waar je toch in het centrum gelegen bent. Je ligt naast de Nederlandse grens niet ver van Hulst om te genieten van een dagje uit met een mooie wandeltocht.

  • Elke bewoner van een gelijkvloers appartement geniet van een geprivatiseerde tuin met terras. De bovengelegen appartementen hebben alle een terras waarbij sommige een dubbel zowel aan de voor en achterzijde van de residentie. De terrassen aan de achterzijde zijn allemaal zuid-west gericht. Alle appartementen hebben een goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, aangepaste akoestische & thermische isolatie en een geautomatiseerd ventilatiesysteem. Er is gekozen voor een luxueuze afwerking die je kan aanpassen naargelang uw eigen wensen. Met nadruk op ons milieu en uw portemonnee wordt er ontwikkeld naar de laagste energie normen wat uw aankoop veilig stelt voor de toekomst. Alle appartementen zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke ingang. Deze geeft directe doorgang naar de appartementen op de benedenverdieping met een lift en trap voor de bovenverdieping. Per bouwlaag zijn er 3 appartementen beschikbaar met elke een verschillende indeling en grootte. Bekijk onderstaande tabel voor de specificaties per appartement. Aan de linkerzijde van de residentie ligt een oprit die doorgang geeft naar 16 garages. Garages zijn optioneel verkrijgbaar.

    Bekijk voor meer informatie over de afwerking ons toegevoegd lastenboek.

  • Immotop_kerkstraat16-moerbeke_lastenboek_v2.pdf
  • Appartementen
    100% Verkocht