Na lange afwezigheid omwille van de Covid-19 uitbraak is ons kantooor te Moerbeke terug beschikbaar voor bezoekers met vragen over onze lopende projecten!
Uw partner in vastgoed!
Terweststraat 24 - 9180 Moerbeke-Waas
04.74529494
Uw partner in vastgoed!
�?? Terweststraat 24 - 9180 Moerbeke-Waas
04.74529494    03.7796160

�?� Maak een afspraak ��?   Mail ons ��?

Bosdorp 15 – Stekene

De woning is gelegen op korte afstand van het centrum van Stekene. Het betreft een gesloten bebouwing recent gebouwd met een lage E-Peil. De woning is volledig afgewerkt en is instap klaar.

De woning bevat een grote leefruimte met een open keuken. De leefruimte geeft zicht op de tuin. Vanuit de keuken heb je toegang tot een berging met een doorgang naar de ingebouwde garage. De garage is vrij ruim met ruimte voor extra toestellen zoals wasmachine en droogkast. De woning is voorzien van een ruime inkom met toegang tot het beneden toilet. De inkom bevat een open trap naar de bovenverdieping en er is plaats voor extra opslag door het plaatsen van kasten onder de trap. Er zijn 3 slaapkamers op het eerste verdiep en 2 ruime slaapkamers op de zolderruimte. Deze laatste 2 zijn vrij in te richten naar speelkamer of extra opslag. De badkamer is voorzien van bad en douche. Boven is een apart toilet voorzien.

Buiten is een grote tuin volledig aangelegd in gras. De tuin bied toegang tot de fietsroute Moerbeke-Kemzeke en is met de wagen bereikbaar. Indien gewenst kan er een deel van de grond worden gebruikt als parking mits aanpassing van de afsluiting.

Foto’s (buiten)

Foto’s (binnen)

Foto’s (techniek)

Algemene gegevens

Adres − Bosdorp 15 – 9190 Stekene

Verwarming − Aardgas
Verluchtingsysteem − D
Beglazing − Dubbel
Ramen − Aluminium
EPC − E-Peil 58

Ligging